Nem dolgozik a 064-es leadó Bácsgyulafalván?

2015. május 17.
Írta: Keszég Kornél Találatok: 4097

Erős MTS térerőingadozás Bácsgyulafalva területén

Néhány hónapja észlelhető a Telekom Srbija térerőingadozása a faluban. Azokon a telefonokon, ahol kijelzi, melyik átjátszóadóval van kapcsolatban, észlelhető, hogy a környező települések jelentkeznek be. Ez azt jelentené, hogy a faluban nem működik az Arany János utca sarkán felálított átjátszóadó. Sok bosszúságot jelent a hálózat felhasználói számára, valamint a VIP hálózat használóinak is, mert ez a szolgáltató is az MTS leadóit használja.

A HK irányában több panasz érkezett a polgároktól, sajnos az MTS bürokratikus, és a korántsem felhasználóbarát rendszerben egyáltalán nem lehet utána érdeklődni, hogy működik-e a faluban az átjátszóadó, erre senki nem tudott választ adni.

A hivatalos levélre, melyben reklamációnkat fejtettük ki, a válasz több mint egy hónap után érkezett sms-ben. A válasz két rövid sms volt, az elsőben felszólít, hogy szervízeltetssük a telefonjainkat. A másikban pedig ismertetik, hogy a hálózat elfogadható módon működik a falu területén.

A válasz nem tartalmazza a számunkra feltett kérdést, hogy működik-e a leadó vagy csökkentett kapacitással működik-e, tény hogy a lefedettség a falu területén kifogásolható, számukra ez elfogadható, ezt sajnálattal vesszük, mi előfizetők. Ennek a következménye mindenképp az MTS-előfizetők csökkenése lesz.

Info
Bácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió
Menü
Időjárás