TOPOLYA: Községi népzenei- néptánc szemle + VIDEÓ

2018. április 29.
Írta: Keszég Kornél Találatok: 96

A bácsgyulafalvi művelődési egyesület csoportjai idén a topolyai községi szemlén vettek részt. A kisérő zenekar elfoglaltsága miatt döntöttek Topolya mellett, így nem tudtak részt venni a Zombor Városi szemlén,amit az idén Sztapáron tartottak.

Az egyesület két néptánc-csoporja, a Vackor (Rómity Fanni, Hajnal Lívia, Cene Friderika, Balog Melánia, Német Kamilla, Kabók Dianna, Hajnal Anikó és Tóth Botond)és a Kitrákotty csoport (Tóth Adél, Fodor Ádám, Pesti Veronika, Kőműves Korina, Zsiga Márk, Petković Sanela, Bezdán Kinga, Pesti Tamás, Csonti Olivér, Német Klementina, Makó Bulcsú, Konter Krisztián, Váci Melani és Fodor Viktor és a két citeracsoport Húrhangos Együttes (Bezdán Kinga, Makó Bulcsú, Fodor Viktor) és a Híres Húros Banda (Cene Friderika, Balog Melánia, Hajnal Lívia, Rómity Fanni, Bese Krisztofer) is részt vett a szemlén.

A Híres Húros Banda dícséretben részesült és továbbjutott a körzeti szemlére Kúlára. A sikeres előadás után megdicsérte őket a szakmai zsűri. A csoport továbbjutott a tartományi szemlére.

Info
Bácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió
Menü
Időjárás