Gyulafalvi Napló

Találatok: 4592

 Immár ötödik éve a Gyulafalviak szolgálatában

Öt évvel ezelőtt, 2004 nyarán a telecskai dombok kicsiny településén, Bácsgyulafalván megszületett a helyi tájékoztatás első rendszeres terméke a Gyulafalvi Napló. A környező települések mintájára itt is faluújságot indítottunk a falu lakosságának informálására. A cél az volt, hogy az embereknek elmondjuk, mi is történik a faluban. A tájékoztatás mellett később már próbáltuk bemutatni egyesületeinket, rendszeresen tudósítottunk az ünnepségekről, a HK munkájáról, iskoláról, óvodáról.
A kezdeti nehézségek után fejlődés tapasztalható. Polgáraink, ha kezükbe veszik a 42 példányt, láthatják, hogyan fejlődött, és lett tartalmasabb ez a kis helyi lap. A környező településeken kevés faluújság érte meg az első évfordulóját, nem a 42. számot. Mi megteszünk mindent, hogy fennmaradjon ez a sokak által kedvelt lap.
A terveink az elkövetkező évben a lap folyamatosságának a fenntartása, emellett rendhagyó kiadványok szerkesztése, valamint a lap internetes változatának, Bácsgyulafalva Honlapjának a fejlesztése.
A szerkesztőség köszönetet mond a HK munkasáinak, a helyi könyvtárnak, az egykori Telekunyhónak, az iskolának, óvodának a közreműködésért.


GYULAFALVI NAPLÓ SZERKESZTŐSÉGE
Fölszabadulás tér 1
25222 Bácsgyulafalva - SRB
telefon/fax: 00381/25-864-026
e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Info
Bácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió

Bácsgyulafalvi TelevízióBácsgyulafalvi Televízió
Menü
Időjárás